Co zrobić, jeśli odsprzedajesz swój pojazd?
Jeśli odsprzedajesz swój pojazd, musisz przywrócić ustawienia fabryczne systemu multimedialnego, aby usunąć swoje dane osobowe. Aby to zrobić, z konta administratora:
1. Wsiądź do samochodu i otwórz menu Pojazd.
2. Naciśnij Ustawienia, a następnie System na dole listy.
3. Następnie wybierz „Opcje resetowania” i „Przywróć ustawienia fabryczne”.
4. Naciśnij „Resetuj” na dole wyświetlonego okna.
Pamiętaj również o usunięciu pojazdu ze swojego konta My Alpine, postępując zgodnie z poniższymi instrukcjami:
1. Zaloguj się do swojego konta My Alpine.
2. Wybierz odpowiedni samochód w wirtualnym garażu.
3. Naciśnij „Usuń ten samochód”.
Twój pojazd jest gotowy do odsprzedaży.
Zadaj nam swoje pytania